tirsdag 16. oktober 2018

Åre mandag morra blues

Årle mandag morra blues. Og jeg sitter nydusjet og nyfrisert og er klar til å møte entreprenør Grovfjord Bygg med deres underentreprenører for enkle ting som sjekk av punkter i huset. Hvor er kontakter og lyspunkter plassert. Vil man flytte dem? (Nei, sannsynligvis ikke). Det man heller trenger i dagens samfunn er flere punkt. For eksempel vil pappa sette inn en infrarød badstue, og den må antagelig ha jording. Vi må også ha plass til arbeidskontakt-plasser der vi skal ha arbeidsplasser.

Vi begynner etter hvert å se at vi ikke var så klare i hodet som vi trodde etter brannen. Vi ryddet kjapt opp og gjorde endringer for oss sjøl og to bedrifter, etablerte oss sjøl og disse to bedriftene her, - og begynte å se framover. Likevel, så helt klare i hodet var vi ikke. Nå kan det ha vært noen andre faktorer enn brann som har påvirket oss. Heime hadde vi ikke en smartmåler som bombarderte oss 24/7/365 med mikrobølger – sterkere enn det strømleverandører og NVE hevder. De viser til standard, den underliggende strålinga som durer jevnt og trutt. I tillegg skyter smartmåleren ut piler, stråler, og der er kroppene våre å tar imot- slik en ting i mikrobølgeovnen gjør. Dette må påvirke folk. Nå har vi i to uker levd med en smartmåler tullet inn i folie. faktisk merker jeg at ting i kroppen er litt bedre.

Det andre er den daglige dosen av løvetann og brenn-nesle som vi pleide ha i maten til nesten alle måltid – fersk om sommeren og frosset om vinteren. Det har vi ikke hatt i år. Urteplukkeren har liksom falt av lasset i år. Kanskje er det smartmåleren som har tatt energi.

domantrener

Da er vi tilbake fra møtet. Jeg sovnet på siste del av det i god formening om at de andre tok del. Så vilset jeg litt, bare litt. Men jeg brøt ikke. Det er de ting som kan skje. Vilse er ok – på en måte. Da bare må jeg gå noen runder før jeg slår meg til ro ved et møte bord. Selvsagt skulle jeg ønske jeg slapp det – men slik ar det bare ikke.

1 kommentar: