fredag 11. oktober 2013

Jeg sier ikke mer...

Da er vi ferdig på Family Hope Center for denne gangen. Har kommet oss tilbake til Hyatt og har samlet oss på alle vis: les: blant annet gått gjennom alle notater, loggført og systematisert. Det eneste vi ikke har gjort er å systematisere det nye programmet fordi vi ikke har malen med, og da tar det mye lengre tid å gjøre det.

Jeg har fått munnkurv på en del ting av mamma og Emma Margret, begrenset ytringsfrihet altså. Jeg får være glad til at jeg ikke er i Russland, der ville det blitt alvorligere konsekvenser enn munnkurv.

Og mens vi beveger oss i andre nasjoners særegenheter, kan vi touche innom tyske turister i Norge. De er enkelte hotellers skrekk og gru når de kommer i sine gigantiske busser. De raner frokostbordet for pålegg, og smører seg gigantiske matpakker i tillegg. Assosiasjonen til tyske turister er ganske så konkret nærværende. Her på Hyatt lager de omelett på bestilling, i tillegg har de vanlig frokost med nødvendige ting. Saken er at når vi får vår spesialbestilte omelett, er vi gjerne allerede blitt mett. Og mat skal man ikke kaste. Ergo har vi ruslet eller sneket oss opp på rommet med omelettene. I dag ble det avgjort ved frokostbordet at vi skal rusle til resepsjonen og oppgi antall omeletter og tilby oss å betale for dem.

Det er fredag. Dagen er endelig kommet for å dra til Chestnut Hill, gå på polet og skaffe smuglervarer til urte-nedleggelse, gå på Farmers Market og handle mer enn vi trenger av lokalprodusert mat (og etterpå ha et surt stress med all maten i kjøleskapet når vi er klar for heimtur), spise på «trappa», patioen til Chestnut Hill Hotel, kanskje labbe innom noen av de små butikkene der og kanskje stikke innom Valley Green for en softis. Valley Green ligger litt utenfor Chestnut Hill og er som alt annet en av indianernes opprinnelige steder – i dag utfartssted, siden indianerne som urfolk har fått sine reservater. Det er litt skremmende og gir noen perspektiver når man ser hva masseinnvandring til USA har resultert i i forhold til de som opprinnelig bodde her. Blant annet kom de med en annen religion hit fra Europa.  Jeg sier ikke mer…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar