søndag 22. desember 2013

God jul der ute

Jammen er det skábma igjen her i nord. Det forrige julebrevet er knapt sendt. Det forrige julebålet vårt – det vi tenner hvert år i skábma for å kaste fysisk og mentalt skrap og tull på – er akkurat sluknet. Jeg så det ulme her om dagen.

Noe må være galt med tidslina her i skogen. Dagene, ukene, månedene synes å være kortere enn de skulle være. Fortsetter det slik at tida eskalerer (der klarte jeg jammen å flette inn den nye politiske frasen, gratulerer) kan dere se på dette som julebrev 2014 også, for da har den tida nærmet seg før dette brevet er sendt.

Siden dere får dette fysiske brevet, vet dere at vi lever i denne fysiske dimensjonen. Fra neste dimensjon må julehilsen sendes på en annen måte uten at jeg her helt kan forutsi hvordan. Men kontakt vil det bli.

domantrener
(for oss tre her i skogen)


PS !
Vi tre her i Elgeskogen har det omtrent som de tre oppe i Flåklypa:
·        Vi har noen dager kontroverser i all harmoni
·        Vi holder på med ting omgivelsene våre ikke holder på med (les; driver et hjernetreningsinstitutt og et forlag)
·        Vi håper vi blir betraktet som våre tvillingsjeler i Flåklypa; flotte, spesielle, sære, kreative…..(fyll videre ut sjøl. Returner til oss om det er positivt)
·        Som i Flålypa har vi en del duppediltter i huset, x: laser

PSS !
Ikke prøv deg. Vi er alle her tvillingsjel med alle der. Enhver her gjenkjenner seg i enhver der. Så da så !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar