mandag 3. april 2017

Mr. lettvint på tur 6. When in Rome..


Søndag kveld i bergene ovenfor Palma.

Vi er i dag ferdig på ABM og har til en avveksling spist middag heime. Men siden vi gjorde det, dro vi ned til byen for å henge på en fortausrestaurant. Er man i Roma så er man i Roma. Der drakk vi diverse som romerne drikker pluss selvfølgelig raidet suvenir shopen rett over gata. Det artige er at da vi kom ut av denne sjappa og hadde satt oss på benken utafor – det tar på å bruke penger man må kvile etterpå – vinket en drosjesjåfør iherdig til oss. Det var hun som forleden kveld freste oss hit etter at vi hadde spist middag i sentrum.

 

Jada, jada vi lever et luksusliv i betydninga av at vi drar ut og spiser for det meste, unntatt frokost som vi lager sjøl, og vi tar oss turer for å henge på fortausrestauranter slik vi gjorde det i dag. Når vi er heime, har vi stramt regime på økonomiske utskeielser hva angår å spise og drikke ute. Ikke engang en kaffekopp er det tillatt å kjøpe på for eksempel bytur. Vi tar med oss mat og drikke. Men dermed smaker dette livet ekstra godt siden vi lever nøkternt heime.

 

I morgen er det fridag, og vi skal ut på måfå her på øya. Nå er det natt og jeg setter det samme lille punktumet.

 

domantrener

 

PS. Det er faktisk mye billigere å ta ABM her enn for eksempel i Danmark. Behandlingene er billigere, huset er billigere og maten likeså. Leiebil er billigere, men det er litt dyrere å fly hit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar