tirsdag 10. april 2012

Sennepsgul skinnbukse, helt ny, omplasseres.

Sennepsgul skinnbukse, ikke brukt, søker bruker. Årsak: I påsken begynte lille Emma Margret å rydde i diverse tødler på rommet sitt. Sånt smitter, så jeg begynte også å rydde på mitt rom selv om jeg ikke forventet noe å kaste der. I 2006 hadde jeg program fra Domaninstituttet. Rumiko sa jeg skulle gå gjennom mitt da svært så innholdsrike klesskap og kaste det jeg ikke syntes var meg. Opp gjennom årene hadde det samlet seg masse der. Alle kjøpte av hjertens godhet til meg, og alle prøvde selvfølgelig å finne ut hva jeg likte. Ikke så enkelt på den tida før jeg begynte å kommunisere. Og det vil jeg bare si, ingen ante vel hvor mye klær jeg hadde av ulik stil og smak. Jeg kastet en masse, og klesskapet ble ryddig. Derfor regnet jeg ikke med noen stor kasting i dag selv om jeg i årene etter 2006 har handlet og vandlet når vi har vært noen steder. Mamma påstår at det er derfor hun ikke orker kjøpe klær. Når jeg er ferdig å handle er alle glad og vi forlater. Antagelig er de andre redde for at jeg skal starte en ny runde.



Her jeg sitter, jeg som er sparsom på grensen til gjerrig og noen ganger over den grensen, er rystet over all tull-klær jeg sjøl har kjøpt siden 2006. Sjøl. Kan ikke skylle på andre denne gangen. Det ble en pen halvsekk av det. Penger rett i søpla, spør noen meg.



En sennepsgul skinnbukse kjøpt i London i 2008 var toppen. Helt ny. Den eneste gangen den var på meg var da jeg prøvde den i London. Ok, jeg kjøpte tre skinnbukser da. Den ene bruker jeg til kofta, den andre ligger på vent i skapet og kastes neste gang, antar jeg, men den sennepsgule går nå ut av sirkulasjon. Vet noen om det finnes et omplasseringssted for nye klær? Ok, Fretex.



domantrener



P.S. Er det bare jeg som finner nesten seks år gamle ubrukte klær jeg sjøl har kjøpt i klesskapet?

1 kommentar:

  1. Jeg for min del har ingen ubrukte klær i skapet. Bruker mine klær til de går i oppløsning. Selv om jeg e av ho kjønn så har jeg ikke så mye klær. Har kun klær som jeg liker. Kjøper aldri klær på salg.

    SvarSlett