mandag 13. august 2012

Å holde seg flytende

Jeg har aldri tenkt på at man kan holde seg flytende på vann bare ved å gjøre visse bevegelser – visse spesielle bevegelser, rytmisk og jevnt. Men man kan visst det. Jeg forundrer meg over at det går an. Om jeg hadde kommet i vann, antar jeg at jeg ville ha plasket desperat og likevel gått under som en stein. Noe må det altså være med de bevegelsene, ikke sant?

Det er neppe bare på vann at visse rytmiske bevegelser holder en oppe og driver en framover, ikke sant? Gjør at man ikke går under. Neppe bare på vann. Sikkert i andre fysiske situasjoner der man trenger å holde seg flytende. Og neppe bare i fysiske sådanne. Hva med mentale situasjoner der man kan ved visse rytmiske bevegelser holde seg oppe og unngå å gå under?

domantrener
 Jeg trenger tenkehjelp her. Hvilke situasjoner kunne det montro være?

2 kommentarer:

  1. Faktum är att du kan hålla dig flytande i vatten genom att bara slappna av – så snart du spänner dig sjunker du. Om man flyter i vatten och gör små handrörelser kan man exempelvis svänga runt eller förflytta sig framåt eller bakåt. Men om man bara ligger helt still och avspänd så flyter man – möjligen är det lite svårt att definiera "helt still" i kombination med "avspänd i vatten", eftersom det gör att kroppen flyter med i vattnets rörelser så att man ändå rör sig…

    SvarSlett
  2. det er nok der jeg gjør feil i diverse, jeg kaver og strever.

    SvarSlett