tirsdag 19. oktober 2010

Forlatte motorveier

Kort blogg. Hasteblogg. Vi er i Tioga county oppe i the highlands nord i USA. Her er det så høgt at de små gårdene vi ser har slåttonn. De trenger tydeligvis innefor til de dyra vi ser beite i bakkene. Lauvet er falt av trærne her, noe som ikke var tilfellet lengre nede.

Vi forlot ganske fort motorveien der det eneste vi så var biler i de fem kjøreretningene vi var i, og biler i de fem motgående kjøreretninger. Vi omprogramerte frøken GPS og ba henne sende oss opp i fjellene, og her er vi. Vi ser velstelte bygder og bygder i forfall. Vi besøkte en pub med handskrevet skilt om at bråk medførte arrestasjon. Langs veien har Sigbjørn talt 13 påkjørte hjort og en vaskebjørn pluss masse små dyr.

Sigbjørn og GPS’en sendte oss til overnatting her vi nå er i en avsidesliggende gård, og med avsidesliggende mener jeg avsidesliggende. En spesiell type driver det. Jeg må nok komme tilbake med beskrivelser av denne bed & breakfast senere, for nå er vi på spranget, eller på hjulene snart til Pennsylvania Grand Canyon og deretter Niagara, men kan i alle fall si: anbefales å kjøre opp i fjellene vekk fra motorveiene og hit til dette stedet.

Hilsen romanitrener

- som langsomt lærer seg av med å være lukusdyr.

-

-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar