onsdag 21. april 2010

Vi er her ennå

Hei alle dokker der heime.

En hilsen fra oss som begynner å bli brakkesyk her på Chestnut Hill.

Vi møtte som avtalt på flyplassen her søndag og håpte i det lengste at flyet skulle gå, men mens vi satt der ble fly etter fly til store deler av Europa kansellert. Nå har vi neste fly fredag. Den andre norske familien her reiser via New York til Stockholm i morra, og det luftrommet er reint. Vi har vurdert litt å prøve den veien, men da må vi gamble,, og det orker vi ikke. Vi har i delvis alvor drøftet å ta en cruisebåt over Atlanteren. To uker tar det og da kommer vi til Spania. Vi får se. Selv jeg som liker meg innmari godt her på Chestnut Hill, kjenner også jeg et snev av brakkesyka.

Vi prøver å få noe program i gang her, men det blir jo bare en liten del som kan gjøres. ABR, gass og diverse er jo heime.

Vi hadde en meget bra, tror jeg jeg kan si, evaluering på Family Hope for knapt en uke siden, og jeg følte meg som en konge. Akkurat no er det ikke mye kongefølelse igjen, men det kommer vel tilbake. Vi fikk et ganske tøft program denne gangen. Ikke helt til å leve med, men vi se. Vi tror Family Hope glemte at vi har tre timer ABR i tlllegg pr dag. Og selv om vi minte på om det, ble nå programmet slik det ble, men vi får følge Per Borten sitt råd om å bruke vett mellom paragrafene.

Lørdag dro vi sammen med George til Lancaster og besøkte blant annet familien Eby. Ellers stakk vi innom Lancaster market som skal være ganske kjent, og vi var innom IAHP (domaninstituttet), men der var det stengt og stille siden det var lørdag.

Tusen takk til alle dere som har sendt sms'er, mailer, ringt, krysset og krysser fingre for oss, bedt og ber for oss og skaffer oss aktuelle telefonnr. vi kan ringe.

Hvis ikke brakkesyka blir verre hører dere vel fra oss om en stund.

domantrener

På markedet i Lancaster slo mamma og pappa til og kjøpte seg en hel t-skjorte hver, og jeg kjøpte diverse lokale produkter til meg sjøl og som gaver. Ellers har det blitt rimelig lite handling her annet enn noe jeg har kjøpt i julegaver. De andre to handler ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar