søndag 10. april 2011

Utmatticus skriver

09.04.2011


Lørdag kveld.


For x antall år siden var det kaos i Norge. Fremmede inntok landet, herjet i fem år før de forlot og etterlot seg et land i ruiner og merkelig nok et land som stod på hodet av glede over at invaderende forlot.



Jeg har den siste tida vært invadert av frustrasjoner, surhet, misnøye og følelse av elendighet. Forrige Tomatis-periode hamret en musikk på 500 hz på mine oppsamlede frustrasjoner og anna elendighet. Det gikk bra. Denne uka har 750 hz hamret, og det må jeg si har vært en invasjon i mitt hode. Musikken har lett seg fram til lagrede frustrasjoner og negative opplevelser – og jeg har vært hærtatt av de reaksjoner dette har utløst. Som jeg sa, ubegrunnet ustabil, rasende, frustrert, sur, forbannet, misforstått – over hele fjøla. Tomatis-senteret sier jeg nå har en tøff periode foran meg. En natt fikk jeg ikke sove, jeg var vekselvis redd og forbannet. Slik jeg sannsynligvis var i 4-årsalderen..



Noen dager er annerledes. Akkurat nå er jeg bare så forferdelig trett, så helt utmattet. Jeg har forbannet meg på at jeg skal våke en del utover siden jeg kan sove i morgen, søndag. Men akkurat nå vet jeg ikke om det går lenge før jeg stuper – nei, siger utmattet ned i senga.



Hilsen utmatticus



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar