onsdag 28. februar 2018

Hverdag et annet sted

Jeg sitter her i sofaen på Ørredfiskeriet og hører på en eller annen popgruppe som gir konsert i Oslo spektrum. Pappa liker det, for han er fan av diverse musikere som Leonard Coen og Bob Dylan, mens mamma er krimfan. Og jeg henger med på det meste uten å være fan av noe spesielt bortsett fra program om historiske begivenheter, om verdensrommet etc. Likevel foretrekker jeg krim framfor sport. Det er pappa og Sigbjørn som er sportsidioter i vår familie, kanskje fordi de selv har drevet med henholdsvis fri-idrett og ski.

Jeg har også vært med i sport ettersom jeg og pappa har gått sammen på et par ski, og jeg ble utropt til klubbmester i min klasse (eneste deltager) to år på rad. Dessuten er jeg innehaver av en masse medaljer fordi pappa og jeg har deltatt i Narvik-løpet 13 ganger – jeg i trille mens pappa løp – til stor jubel fra tilskuerne. Vel, det var lenge siden nå. Så nå består vår sportslige aktivitet stort sett av morgentur til barnehagen og tilbake.

Her i Danmark har jeg to runder med ABM, og deretter mat og hvile og selvsagt den evinnelige TV’en om kvelden før jeg blir wrappet (ABR program) før jeg legger meg.

Kanalskifte, nå er det spillefilmen «Victoria» av Knut Hamsun. Den boka har jeg nok hørt på lydbok så jeg kjenner handlingen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar