mandag 14. oktober 2013

Treat of my teram on the trapp


Pust ut. Der slapp jeg pusten. Nå har jeg hatt den vanlige treat my team mens vi er her i USA. Det består av at jeg inviterer alle de andre på en 3 retters middag, hvis de da vil ha 3 retters, i alle fall på en middag. Og som vanlig på patioen på Chestnut Hill hotel. Der kan man spise, kose seg og betrakte gatelivet/strøket. Til og med fant vi vår yndlingsplass ledig. Fulltreffer.

Maten var faktisk også god. Vi tok en oppsummering etterpå: menyen var stort sett den samme som for 6 måneder siden, men smaken på maten hadde endret seg. For eksempel var kjøttet mørt. Det er en innertier når både mat og miljø trekker i samme retning.

Forrige gang vi var her hadde hotellet fått en ny manager, en jovial type som hang over patio-gelenderet og konverserte folk. En sånn overskjorte og capsen att fram type. Vi så han fredag da vi var på Farmers Market. I dag også. En kjapp «hei-prat» over gelenderet på patioen. Den kjappisen antar jeg skyldes at vi ikke bor på hotellet og at vår tilmålte tid er proposjonal med penger vi bruker i hans etablissement. Rimelig nok. Uansett, vi satt der til sola gikk ned og terassevarmerne kom på. Da dro vi til Hyatt via Domaninstituttet, men de kjipingan hadde låst porten så vi kom oss ikke inn. De har en bakvei inn, men da gidda vi ikke mer. Onsdag må vi tilbake til Chestnut Hill på grunn av det alternative jeg er nektet å omtale så da skal vi dra innom Domaninstituttet. Antar de er i drift i ukedagene.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar